زبان و آگاهی را چرا باید خواند؟!
زبان و آگاهی کتابی است در باب تعریف آگاهی و ارائه دادن توصیفی علمی از آن به شیوه ای که تا حد ممکن از سادگی و روشنی برخوردار باشد. است. آگاهی پشتوانه همۀ آن چیزهایی است که ما با داشتن آنها همراه با همه ارزش هایش خود را انسان به حساب می آوریم. از دست دادن همیشگی آگاهی با مرگ برابر است،ّ حتی اگر جسم ما به علایم حیاتی واکنش نشان بدهد. بنابراین موجب شگفتی نیست اگر نظریه پردازی و مطالعه درباره آگاهی طی قرن ها متمادی مورد توجه انسان بوده است. این کتاب شامل تعریف کردن آگاهی و ارائه دادن توصیفی علمی از آن به شیوه ای که تا حد ممکن از سادگی و روشنی است می باشد. این خود موضوع چالش برانگیزی است که به طور قطع از خواننده نیز دقت و توجه و تلاش خاصی را می طلبد. در یک تحلیل علمی از آگاهی بایستی بتوان به این پرسش پاسخ داد: چگونه ممکن است برانگیخته شدن نورون ها موجب ظهور احساس های ذهنی، اندیشه و عواطف ما بشود؟….
بخشی از کتاب؛
در کتاب زبان و آگاهی خواهیم خواند که اساس نظریه اِدلمن چیست، به بررسی ذهن انسان، آگاهی و زمان بندی مغز انسان خواهیم پرداخت و نظریه نورونی داروین را بررسی خواهیم کرد. ما خواهیم دانست که نباید فراموش کرد که اگر چه تکامل هوشمند نیست، ولی بی اندازه نیرومند است. قدرت تکامل از طریق انتخاب طبیعی بر محیط های پیچیده در طول زمان بدست می آید. این مفهوم اساسی که به وسیله داروین ارائه شد، در مفهوم دیگری به نام «گروه اندیشی» نهفته است: پیدایش ساختارهای نقشمند موجودات کامل، نتیجه انتخاب، از میان انبوه گونه های متنوعی است که هر یک برای بقا با یکدیگر در رقابت هستند. به نظر می رسد مفهوم این اصل اساسی نه تنها درباره چگونگی تکامل مغز، بلکه برای چگونگی رشد و تکوین فردی کارکرد مغز، نیز صادق است.
این کتاب را که انتشارات نیلوفر به چاپ رسانده است ترجمه ای است از آقای رضا نیلی پور بر متن اصلی کتاب که نویسنده آن جرالد اِدلم است. شما می توانید خلاصه ی تهیه شده توسط بنیاد بین المللی تئوری ها و دکترین ها از این کتاب را در ادامه دانلود و مطالعه فرمائید.
مشخصات کلی کتاب
عنوان: زبان و آگاهی
نویسنده: جرالد اِدلمن
ترجمه: رضا نیلیپور
نشر: انتشارات نیلوفر
شما می توانید خلاصه کتاب تهیه شده توسط وب سایت ما از این کتاب را ادامه مطالعه فرمائید.
دیدگاهتان را بنویسید